Kalender

Workshop hedendaagse dans met Anneke Ghysens

CC Ter Dilft Bornem (balletzaal)

25 Maa 2018 - van 10:30 am tot 12:30 pm

Deze workshop hedendaagse dans is gericht tot gevorderde dansers (m/v) vanaf 14 jaar die over een goede technische achtergrond beschikken en ook tot docenten die zich willen vervolmaken (niveau BC). Zowel externen als dansers van Terpsichore (vanaf vooropleiding) zijn welkom voor deze workshop.

DOCENT: Anneke Ghysens

Ze volgde haar professionele dansopleiding aan de Kunsthumaniora te Wilrijk bij de richting Hedendaagse dans. Tijdens haar opleiding kon ze genieten van uitwisselingsprojecten naar Portugal en Slovakije. Ze kreeg ook de kans te werken met verscheidene internationale gastchoreografen. In 2009 studeerde Anneke af en nam ze deel aan de wedstrijd ‘International-Solo-Tanz-Theater’ in Stuttgart en werd geselecteerd om met haar solo mee te gaan op tour in Brazilië en Duitsland. Dat zelfde jaar werd Anneke ook aangenomen bij ‘Danscompagnie Lune’ te Leuven waar ze o.a. samen met Buscemi het podium mocht delen. Het grote publiek mocht Anneke leren kennen door haar deelname aan The Ultimate Dance Batle in 2012, waar ze deel uitmaakte van het winnende team ‘Team Vincent’. In 2013 eindigde ze met ‘So You Think You Can Dance in de finale als tweede (VTM). In het theater was Anneke oa. te zien bij de musical van ‘Beauty & The Beast’. Ze startte in 2016 haar eigen compagnie ‘CompAni-One’. Ze wonnen oa. de tweede prijs op de wedstrijd voor choreografen ‘Choreographers Ball’.


LOCATIE: deze lessen vinden plaats in de balletzaal van CC Ter Dilft Bornem (Sint-Amandsesteenweg 41, 2880 Bornem). Bornem is gelegen in de driehoek Brussel-Antwerpen-Gent.


PRIJS:

 • NIET-LEDEN:
 • Prijs per aparte les (2u): 15 euro
 • Prijs voor 4 lessen (4x2u): 50 euro (incl. verzekering)
 • LEDEN:
 • Prijs per aparte les (2u): 12 euro
 • Prijs voor 4 lessen (4x2u): 40 euro (incl. verzekering)

INSCHRIJVINGEN:

 • Gelieve vooraf in te schrijven via de website of via .(JavaScript must be enabled to view this email address)
 • Je inschrijving is definitief na betaling via overschrijving op het rek.nr. 788-5100747-41 (of IBAN BE88 7885 1007 4741, op naam van Terpsichore vzw. – barelveldweg 154 – 2880 Bornem) met vermelding van ‘naam + workshops is je deelname definitief.
 • De organisatie is niet verantwoordelijk voor lichamelijke letsels en/of diefstal. Wel bent je verzekerd tegen lichamelijke ongevallen als je kiest voor een 4-lessenreeks. Bij aparte lessen ben je niet verzekerd. Alle leden van Terpsichore zijn verzekerd.
 • Bij afwezigheid of bij het onderbreken van de lessenreeks wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald. Enkel om medische redenen, wordt er een terugbetaling voorzien.
 • Als een les om organisatorische redenen niet kan doorgaan, zal het inschrijvingsgeld van die les volledig terugbetaald worden.