nieuws

Voorstellingen mei & juni 2023: ticketverkoop start op 1/2 12u

Bij de start van 2023 kijken we alvast met veel enthousiasme uit naar onze dansvoorstellingen in mei & juni 2023. Alle dansers kijken jaarlijks uit naar de onvergetelijke tijd op het podium, achter de schermen...

Tickets: de ticketverkoop start op 1/2/2023 om 12u via onze website. De links vind je hieronder!

Internationale zomerdansstages #besttimeoftheyear - juli VOLZET, nog plaats in augustus

32 jaar! Zo lang gaat Terpsichore al op dansstage. Wie al eens meeging, weet dat er op stage heel veel plezier wordt gemaakt. En ook nieuwe vriendschappen. Het is een plek waar kinderen en jongeren zichzelf kunnen uitleven. En natuurlijk is er ook dans, veel dans! Dans in de studio, dans op de stoelen tijdens het avondeten. Waar er ook maar muziek speelt, ontstaan vaak spontane dansfeestjes. Ouders staan na de stage vaak versteld hoeveel hun kind geleerd heeft op één week tijd. Als danser, dat ze veel gegroeid zijn. Als persoon, dat ze opengebloeid zijn.

Ons professioneel docententeam en enthousiaste monitoren kijken er nu al naar uit om terug hun ervaring en passie voor dans te delen.

Voorkeur uurrooster Terpsichore 2023-24: laat het ons weten!

Voor volgend dansseizoen 2023-24 willen we graag jullie voorkeur in kaart brengen.

Wat is jouw voorkeur voor de danslessen op vlak van tijdstip (dag/uur) en locatie?
De bevraging gaat over het uurrooster vanaf september 2023 tem. juni 2024.


Voor altijd in ons hart

Vandaag namen we met veel verdriet en tot onze grote spijt afscheid van Ann.
Ann was heel nauw betrokken bij Terpsichore. Als gepassioneerde dansmama, enthousiaste helper, als bestuurslid maar bovenal als warme vriendin. We zullen Ann heel erg missen voor haar vriendschap, warmte, wijsheid, enthousiasme en kracht. Voor altijd in ons hart. Veel sterkte aan haar gezin en al wie haar dierbaar is.

#plukdedag #TeamAnn #vooraltijdinonshart

A.R.T. project met Matthew Decuyper & Ehren Verrelst

Na 3 jaar pauze zijn we ontzettend blij dat we ons ART-project opnieuw kunnen inrichten!

Dit is het ARTistiek project van Terpsichore waarbij onze dansers vanaf 12 jaar (1e middelbaar) de unieke kans krijgen om met een externe choreograaf te werken. Als gastchoreografen zijn we enorm verheugd om met Matthew Decuyper & Ehren Verrelst te mogen werken.

Happy 2023!

Terpsichore wenst al onze dansers & hun familie een spetterend, warm, inspirerend, gezond & dansant 2023! Maak er een fantastisch jaar van.

pagina 1 van 2 -  1 2 >