nieuws

Internationale zomerdansstages: inschrijven vanaf 17/12 9u #besttimeoftheyear

32 jaar! Zo lang gaat Terpsichore al op dansstage. Wie al eens meeging, weet dat er op stage heel veel plezier wordt gemaakt. En ook nieuwe vriendschappen. Het is een plek waar kinderen en jongeren zichzelf kunnen uitleven. En natuurlijk is er ook dans, veel dans! Dans in de studio, dans op de stoelen tijdens het avondeten. Waar er ook maar muziek speelt, ontstaan vaak spontane dansfeestjes. Ouders staan na de stage vaak versteld hoeveel hun kind geleerd heeft op één week tijd. Als danser, dat ze veel gegroeid zijn. Als mens, dat ze opengebloeid zijn.

Ons professioneel docententeam en enthousiaste monitoren kijken er nu al naar uit om terug hun ervaring en passie voor dans te delen.

Winterbar 730 19/12 & 24/12

Op maandag 19/12 & zaterdag 24/12 verwelkomt Terpsichore iedereen in de Winterbar in het dorpshart in Puurs centrum. Hopelijk tot dan?!

Drinks - music - food

Leuk kado gezocht voor Sint, kerst of nieuwjaar?

Zoek je een leuk, bruikbaar en verrassend kado voor Sinterklaas, Kerstmis of Nieuwjaar?

Terpsichore heeft een ruim aanbod aan mooie en kwalitatieve danskledij & tassen.

Foto’s dansvoorstellingen mei & juni 2022

Tijdens de dansvoorstellingen in mei & juni 2022 werden prachtige beelden gemaakt door 2 professionele fotografen.
Wil je ze bekijken en/of bestellen? Geniet van deze mooie beelden.

Geniet van onze duo-workshops 27/11 VOLZET & 4/12

Na 2 jaar pauze zijn we blij om opnieuw onze duo-workshops te mogen inrichten.

Beleef samen met je kind een creatieve, stimulerende workshop dans en nog meer naar elkaar toe. Het is een workshop tussen soort en ouder (van meter, nonkel…) waarbij we op zoek gaan naar (meer) verbinding tussen elkaar via dans en bewegingstaal. De workshop is toegankelijk voor iedereen, ook voor personen zonder ervaring in dans.

27/11: VOLZET!
4/12: nog enkele plaatsen

Lekkernijverkoop tot 9/11

Hartelijk dank aan iedereen voor de enorme interesse, steun en gezellige tijd samen! Smullen maar...pagina 1 van 2 -  1 2 >