nieuws

Terpsi-outdoor

Wij hebben goed nieuws!!! Enkele lessen +12j zullen vanaf 19/4 buiten live opstarten vanaf na de paasvakantie!

Bevraging uurrooster 2021-22

Voor volgend dansseizoen 2021-22 willen we graag jullie voorkeur ivm het nieuwe uurrooster van Terpsichore in kaart brengen. Wat is jullie voorkeur op vlak van tijdstip (dag/uur) en locatie?

Dans op stap

Zin om creatief aan de slag te gaan? Read this!

Bubbelplan +12j outdoor: geef je voorkeur tegen 10/4!

We willen voor de +12j in kaart brengen wie wil deelnemen aan de eventuele outdoor danslessen. Wanneer de buitenlessen eventueel kunnen starten, hangt af van de cijfers. Safety first!


Update Corona-maatregelen vanaf 22/3

Vanaf ma. 22/3/2021 moeten dansers van 5e + 6e leerjaar verplicht een mondmasker dragen voor en na de dansles dwz.: mondmasker dragen bij verzamelplaats, in de gangen... Tijdens de dansles mag het mondmasker af. De dansers leggen het mondmasker in de zaal (liefst in een gesloten zakje). 

Safety first!

2 creatieve projecten: MOVING & RAKET 2.0

We missen allemaal onze podiummomenten en voorstellingen. Het is zo goed als zeker dat een optreden in het theater er dit jaar niet zal inzitten. De theaters zijn nog steeds gesloten, achter de schermen en in de zaal zouden veel bubbels gemixt moeten worden wat onveilig zou zijn...

Maar we willen graag terug creatief aan de slag met onze dansers. Op die manier willen we onze dansers iets bieden waarnaar ze kunnen toewerken en uitkijken!

pagina 1 van 3 -  1 2 3 >