nieuws

Start inschrijvingen nieuw seizoen 2020-21!

We stellen met veel enthousiasme ons nieuw uurrooster voor!
Vanaf nu kan iedereen zich inschrijven voor de (proef)lessen.

Annulatie danslessen & voorstellingen door Corona

In het belang van de volksgezondheid willen wij de maatregelen en adviezen vanuit de overheid ivm de bestrijding van het Corona-virus volgen. Bij dans is het fysiek contact bovendien extra aanwezig en vergroot daarom ook de kans op besmetting en verspreiding van het virus. We willen als dansschool daar onze verantwoordelijkheid nemen in het belang van de veiligheid en gezondheid van onze dansers, ouders en ons docententeam.

De huidige maatregelen blijven van kracht en de danslessen van Terpsichore kunnen nog steeds niet doorgaan. We houden jullie op de hoogte!

Ook alle voorstellingen van maart tem. juni 2020 werden geannuleerd. We vinden dit ontzettend jammer maar ieders gezondheid primeert.

Dance Summer Camp zomer 2020: inschrijvingen!

In 2020 bestaan de zomerdansstages van Terpsichore 30 jaar!
Wie graag danst en veel plezier wil beleven, is welkom om mee te gaan op dansstage! Don’t miss the best times of the year!

Stage 1: volzet!
Stage 2: laatste 5 plaatsen

Wij wachten momenteel de richtlijnen van de overheid af ivm de sportkampen in de zomer.

A.R.T. met Manuella Verzwijvel & Audrey Pascal

Een uniek choreografisch project voor al onze hedendaagse dansers vanaf 12 jaar (vooropleiding, tussengroep, voorbereidende, 12-14j AB & 15-18j AB).
Beleef mee het creatieproces in een nieuwe choreografie van Audrey Pascal en Manuella Verzwijvel. Voor het seizoen 2020-21 zijn ze opnieuw van de partij!

Terugbetaling inschrijvingsgeld

Wist je dat je een deel van je inschrijvingsgeld terugbetaald kan krijgen via je ziekenfonds?