vorig artikel

<

Geen danslessen 13/3 - 5/4

volgend artikel

11 maart 2020

In het belang van de volksgezondheid willen wij de maatregelen en adviezen vanuit de overheid ivm de bestrijding van het Corona-virus volgen. Bij dans is het fysiek contact bovendien extra aanwezig en vergroot daarom ook de kans op besmetting en verspreiding van het virus. We willen als dansschool daar onze verantwoordelijkheid nemen in het belang van de veiligheid en gezondheid van onze dansers, ouders en ons docententeam.

Wij hebben daarom beslist om de danslessen van Terpsichore vanaf vrijdag 13/3/2020 tem. 5/4/2020 niet te laten doorgaan. Die periode kan, afhankelijk van de verdere evoluties, eventueel verlengd worden. We houden jullie op de hoogte.

De overheid heeft beslist om alle gezamenlijke activiteiten te schrappen tem. 5/4/2020. Tem. 5/4/2020 mogen wij dus geen danslessen organiseren. Van het moment dat wij zicht krijgen op de verdere mogelijkheden, zullen wij ons verder organiseren op basis van wat er mogelijk is. Momenteel bekijken we dit stap per stap.

We missen onze dansers en vermoeden dat onze dansers ook het dansen missen. Omdat we graag onze dansers in beweging houden en het contact willen behouden, zijn we gestart met een aantal acties:

SAMEN & ONDERWEG: youtube.com/watch?v=taRbTKGaKM0&list=UU_q9Z_GSwuOID1SKYuER6rg&index=1

Iedereen is vrij te kiezen waaraan hij/zij meedoet.


We hopen vooral dat iedereen gezond blijft! Take care!!

Terug naar Nieuwsoverzicht