vorig artikel

<

Dansproject 15/3 geannuleerd

volgend artikel

>
28 november 2019

Omwille van de verstrengde maatregelen omtrent het Corona-virus, heeft de overheid beslist om vanaf 12/3 het theater van CC Binder Puurs te sluiten.
Met heel veel spijt moeten wij meedelen dat Dansproject op 15/3 niet mag doorgaan. Het publiek wordt hiervan persoonlijk verwittigd.

Wij zoeken naar een nieuwe datum om Dansproject te laten doorgaan bij ons. Alle aangekochte tickets kunnen overgedragen worden naar de nieuwe datum. Uiteraard zullen wij dit ten gepaste tijd communiceren.

Met dank voor jullie begrip! Stay healthy...

Terpsichore organiseert Dansproject op zo. 15/3/2020 in CC Binder Puurs om 18u00. Onze Junior Company brengt er hun allernieuwste creatie in een choreografie van Christophe Kinds!

Dansproject is een initiatief van enkele choreografen om een podium te creëren voor sterke hedendaagse jongeren danscompagnies uit Vlaanderen, die werken met professionele choreografen. Dansproject in inmiddels uitgegroeid tot een internationaal dansfestival, waarvan alle deelnemende compagnies reeds werden bekroond tot ‘Ambassadeur van de hedendaagse dans in Vlaanderen’. Voortbouwend op het succes van de vorige edities, brengt dit collectief opnieuw een sterk en gevarieerd programma met zes gloednieuwe creaties gedanst door: Junior Company, Compagnie Arlekino, Compagnie CoCon, deCompagnie Lier, Impuls Company & Polydans.

Gastchoreografe op 15/3/2020: Helena Vandecasteele met Roots Compagnie.

Door de verscheidenheid aan choreografen, is deze avond steeds zeer boeiend en afwisselend. Een ‘must’ voor alle echte dansliefhebbers! Creaties van:

Door de verscheidenheid aan choreografen, is deze avond steeds zeer boeiend en afwisselend, een ‘must’ voor alle echte dansliefhebbers dus!

Tarief:

Ticketverkoop start vanaf 1/12/2019 via .(JavaScript must be enabled to view this email address) - 0477 98 68 71

Meer info

Zonder aanpassing van de maatregelen vanuit de overheid ivm het corona-virus, zal Dansproject op zondag 15/3 wél doorgaan in CC Binder!

Als maatregel tegen het coronavirus raadt de overheid af om indoor-evenementen met meer dan 1.000 deelnemers af te lassen. Het theater van CC Binder heeft een maximum capaciteit van 400 zitjes. Dansproject zal tot nader order dus gewoon doorgaan!

Indien er de komende dagen toch wijzigingen zijn, wordt iedereen persoonlijk verwittigd. Hou ook onze website en sociale media in de gaten voor updates.

Terug naar Nieuwsoverzicht