vorig artikel

Nieuw dansseizoen & 2 gratis proeflessen in september

volgend artikel

>
27 april 2017

Al wie graag danst, is welkom bij Terpsichore!

Omdat alle lessen zijn ingedeeld in leeftijd, dansstijl en niveau is er voor iedereen een les op maat! Er zijn lessen in: hedendaagse dans, moderne dans, klassieke dans, hiphop, breakdance, prébreak (NIEUW: vanaf 6-7j), prédans (6-7j), kleuterdans, peuterdans (vanaf 3) en pointes.

Iedereen is welkom voor 2 gratis proeflessen in september!
Gelieve voor de (proef)lessen vooraf in te schrijven via .(JavaScript must be enabled to view this email address) omdat sommige lessen al volzet zijn.

De danslessen starten vanaf 1 september 2017!

We hopen dat je (kind) al veel plezier heeft beleefd aan de eerste danslessen. Normaal gezien heb je ondertussen aan 2 gratis proeflessen deelgenomen.

ALS JE AL 2 GRATIS PROEFLESSEN MEEVOLGDE:

Als je graag wil blijven dansen, wordt gevraagd om tegen de 3e dansles een betalingsbewijs af te geven of op een printscreen te laten zien aan je docent. Als je betaling niet in orde is tegen de 3e les, wordt 6 euro extra gevraagd. Gelieve dit cash te betalen bij aanvang van de les aan de docent (dit is niet aftrekbaar van het lidgeld). Hou er ook rekening mee dat er voor bepaalde lessen wachtlijsten zijn. Als je betaling niet in orde is, krijgen dansers op de wachtlijst voorrang. Als je voor 1/9 al betaalde, hoef je geen betalingsbewijs meer mee te brengen.

—> Gelieve het lidgeld over te schrijven op:

REKNR. TERPSICHORE: 788-5100747-41 (of IBAN BE88 7885 1007 4741).

Vermelding: ‘lidgeld 2017-18 + naam danser + lesnr(s).’

Je inschrijving is definitief in orde door betaling van het inschrijvingsgeld en het invullen van het online inschrijvingsformulier. Als je het inschrijvingsformulier al invulde, hoef je dit niet opnieuw te doen. Als je dit nog niet in orde bracht, wordt vriendelijk gevraagd dat in orde te brengen aub.

ALS JE NOG GEEN 2 GRATIS PROEFLESSEN MEEVOLGDE:

Iedereen kan in september 2 gratis proeflessen meevolgen in een les naar keuze! Gelieve je vooraf wel even in te schrijven aangezien al 12 lessen volzet zijn.

Noot: annulatie van de inschrijving geeft geen recht op terugbetaling van het inschrijvingsgeld, tenzij dit om medische reden is. Je bent pas verzekerd bij het starten van de dansles (in de danszaal) en na betaling van het inschrijvingsgeld.

Terug naar Nieuwsoverzicht