vorig artikel

Start inschrijvingen nieuw seizoen 2020-21!

volgend artikel

17 mei 2020

We stellen met veel enthousiasme ons nieuw uurrooster voor!
Vanaf nu kan iedereen zich inschrijven voor de (proef)lessen.

2 GRATIS PROEFLESSEN in september voor iedereen! Start van dansseizoen vanaf 1/9/2020.

10% KORTING bij inschrijving én betaling voor 1/7/2020.

Graag vooraf inschrijven voor de gratis proeflessen want aantal dansers per les is beperkt.

HOE INSCHRIJVEN?

1) INSCHRIJVINGSFORMULIER: vul inschrijvingsformulier in.
2) INSCHRIJVINGSGELD: je inschrijving is definitief na het doorsturen van het inschrijvingsformulier én het betalen van het inschrijvingsgeld. Gelieve tegen de 3e dansles een betalingsbewijs mee te brengen. REKNR. TERPSICHORE: BE95 7512 0978 3758

Annulatie danslessen & voorstellingen door Corona

volgend artikel

11 maart 2020

In het belang van de volksgezondheid willen wij de maatregelen en adviezen vanuit de overheid ivm de bestrijding van het Corona-virus volgen. Bij dans is het fysiek contact bovendien extra aanwezig en vergroot daarom ook de kans op besmetting en verspreiding van het virus. We willen als dansschool daar onze verantwoordelijkheid nemen in het belang van de veiligheid en gezondheid van onze dansers, ouders en ons docententeam.

De huidige maatregelen blijven van kracht en de danslessen van Terpsichore kunnen nog steeds niet doorgaan. We houden jullie op de hoogte!

Ook alle voorstellingen van maart tem. juni 2020 werden geannuleerd. We vinden dit ontzettend jammer maar ieders gezondheid primeert.

De overheid heeft beslist om alle gezamenlijke vrijetijdsactiviteiten te schrappen. Terpsichore mag momenteel geen danslessen organiseren, in het belang van de gezondheid. De Nationale Veiligheidsraad van vrijdag 24 april heeft echter jammer genoeg nog geen concreet uitzicht gebracht op de heropstart van dansorganisaties. Voorlopig is er geen concrete datum voor een mogelijke heropstart van danslessen of andere dansante evenementen. Ook over dansstages en kleinschalige evenementen deze zomer is er nog geen witte rook.

We missen onze dansers en hopen dat we binnenkort terug samen kunnen dansen. De voorbije weken zijn er een aantal initiatieven gestart: WhatsApp-groepen, challenges, oefenen van slotchoreografie, online opdrachtjes, uitdagingen per video…

We hopen vooral dat iedereen gezond blijft! Take care!!

Dance Summer Camp zomer 2020: inschrijvingen!

volgend artikel

04 december 2019

In 2020 bestaan de zomerdansstages van Terpsichore 30 jaar!
Wie graag danst en veel plezier wil beleven, is welkom om mee te gaan op dansstage! Don’t miss the best times of the year!

Stage 1: volzet!
Stage 2: laatste 5 plaatsen

Wij wachten momenteel de richtlijnen van de overheid af ivm de sportkampen in de zomer.

A.R.T. met Manuella Verzwijvel & Audrey Pascal

volgend artikel

16 september 2019

Een uniek choreografisch project voor al onze hedendaagse dansers vanaf 12 jaar (vooropleiding, tussengroep, voorbereidende, 12-14j AB & 15-18j AB).
Beleef mee het creatieproces in een nieuwe choreografie van Audrey Pascal en Manuella Verzwijvel. Voor het seizoen 2020-21 zijn ze opnieuw van de partij!

Data volgen binnenkort.

Terugbetaling inschrijvingsgeld

volgend artikel

19 augustus 2019

Wist je dat je een deel van je inschrijvingsgeld terugbetaald kan krijgen via je ziekenfonds?

​Download het formulier ‘terugbetaling bij sportclubs’ bij je ziekenfonds en bezorg dat aan je docent of mail het naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Het wordt ingevuld terugbezorgd via de dansles.

Het bedrag dat je terugkrijgt, varieert tussen 10 à 25 euro.

Terug naar Nieuwsoverzicht