Kalender

Aangepaste locatie Julia 22/10

22 Oct 2022

​BELANGRIJK Bericht: wegens tentoonstelling in OLVP lagere school op za. 22/10/2022 kunnen de danslessen van Julia uitzonderlijk niet in de turnzaal doorgaan.

Let wel, de danslessen van Julia kunnen wel doorgaan maar zullen voor één keer opnemen op een andere locatie in Bornem centrum!

Alle lessen van Julia (les 50+51+52) gaan op za.22/10/2022 deur in de sporthal van OLVP secundaire school. Dit is vlakbij de vaste locatie.

Adres: temsesteenweg Bornem. De sporthal is gelegen in het ronde gebouw en de ingang is via de witte deur.

Vergeet niet: het zijn opendeurdagen grin

Opendeurdagen

22 Oct 2022 - 28 Oct 2022

Na 2 jaar zijn we blij om opnieuw onze opendeurdagen te kunnen organiseren. Van 22 tem. 28/10/2022 is iedereen welkom in onze danslessen om te komen kijken.

Iedereen is welkom om onze dansers aan het werk te zien in hun wekelijkse dansles(sen)! Je kan zien hoe er gewerkt wordt, waar er aandacht aan besteed wordt, hoe je kind evolueert, wat de sfeer is tijdens een les… De opendeurdagen gaan door tijdens het vaste lesuur en locatie.

  • Het is toegelaten om te filmen en foto’s te nemen tijdens de opendeurdag. Als je het beeldmateriaal eventueel wil delen op social media, wil je dan zo vriendelijk zijn om Terpsichore te taggen aub.? Alvast bedankt!
  • We vragen aan alle toeschouwers om de zaal te betreden zonder schoenen aub. We dansen graag op een propere vloer.
  • Wil je ook zo vriendelijk zijn om je gsm uit te zetten aub.? Dan worden onze dansers niet gestoord tijdens de les. Alvast bedankt!