vorig artikel

<

Update maatregelen danslessen: 16 tem. 28/11 online lessen

volgend artikel

>
15 november 2020

Zoals reeds gemeld, communiceren we nu hoe we onze danslessen verder organiseren vanaf 16/11. We hebben hier bewust mee gewacht omdat we de evolutie van de cijfers wilden afwachten en de maatregelen regelmatig aangepast worden voor sport/cultuur/jeugd.

Momenteel vinden wij de situatie van de besmettingen nog kritiek. We vinden het belangrijk dat we onze dansers en docententeam beschermen en stellen de veiligheid van iedereen voorop. Dat betekent dat we beslist hebben dat we van 16/11/2020 tem. 28/11/2020 alle lessen (min 12j en plus 12j) enkel online te laten doorgaan!

Vanaf morgen openen opnieuw de scholen en we willen geen onnodige risico’s nemen. Ook bestaan onze groepen vaak uit diverse groepssamenstellingen. In de gemeente Bornem is alle indoorsport in gemeentelijke en andere infrastructuren niet toegelaten, ook voor kinderen onder 12j. 4 van onze 5 locaties sluiten dus. Sport onder 12j is enkel in de gemeente Puurs nog toegelaten maar de capaciteit in Club Cadans is sterk gedaald. We willen daarom momenteel een lijn trekken voor al onze danslessen.

We schakelden vanuit Terpsichore vanaf 29/10 meteen over op online lessen voor iedereen. Het is heel fijn dat de reacties positief zijn. We doen ons uiterste best om de lessen aan te passen aan een beperkte ruimte thuis. Ook om gezondheidsredenen is het momenteel belangrijk dat we blijven bewegen en dansen! We hopen dus dat iedereen op die manier de lessen blijft volgen. De lessen blijven dus doorgaan maar online, wat momenteel de veiligste manier is.

Na 14 dagen herbekijken we de situatie en communiceren we opnieuw hoe we onze danslessen verder zullen organiseren vanaf 30/11.

Je ontvangt zo spoedig mogelijk een link voor de online lessen!

Hou jullie gezond, zorg goed voor jezelf en elkaar en… blijf dansen!!

Terug naar Nieuwsoverzicht